fbpx

Hjelp kroppen å eliminere giftstoffer på en naturlig og effektiv måte

Føler du at kroppen din er full av gift og slagstoffer?

Vi kan hjelpe deg med å komme raskt tilbake til en kropp fylt med overskudd og velvære. Vår avgiftningsprogram fokuserer på lymfesystemet, leveren og fordøyelsessystemet som vil hjelpe kroppen din å avgifte på en bedre og mer effektiv måte. Gjennom et komplett program bestående av lymfedrenasje for å supportere lymfesystemet, IV-terapi for å supportere leveren og en kostholdsplan for å opprettholde en naturlig avgiftning av kroppen vil du føle deg bedre enn noen gang! Samtidig bidrar det til å redusere infeksjoner og forebygge livsstilssykdommer. Kom innom oss så hjelper vi deg med et spesialtilpasset program som booster ditt immunforsvar!

Vår avgiftningsprogram støtter de normale prosessene i kroppen for å fjerne avfall og giftstoffer. Vi har fokus på alle utskillingsprosessene og støtter spesielt de områdene som er mest belastet med giftstoffer,  som leveren, lymfesystemet og fordøyelsessystemet.

Symptomer på at man trenger avgifting:

 • Trett/sliten og lavt energinivå
 • Utfordring med å gå ned i vekt
 • Dårlig immunforsvar
 • Cellulitter
 • Mageproblemer/kvalme
 • Følelse av tunghet i beina
 • Ødem (vannansamling i ben og armer)
 • Dårlig sirkulasjon
 • Åreknuter
 • Edderkoppårer
 • Hudproblemer
 • Hodepine
 • Ømme muskler/verk

Vårt avgiftingsprogram består av

1

Vår vitenskapelige ”top of line” pressoterapi massasje som sørger for å fjerne blokkeringer i lymfestrømmen din og støtter også ditt venesystem og sikrer en korrekt, fysiologisk strøm av indre væske.

2

Vår sykepleier hjelper deg med ulike intravenøse behandlingspakker for å booste ditt immunforsvaret.  For leveren tilbyr vi en intensivert avgiftningspakke som inneholder en spesiell antioksidant som klinisk brukes til å reveresere leverskade og er derfor et enormt løft for en stresset lever.

3

Samtidig som kroppen din blir avgiftet og renset får du en kostholdsplan fra vår ernæringsspesialist som er spesielt utviklet for å støtte leveren og avgifte fordøyelesessystemet ditt. Ved å avlaste fordøyelsessystmet blir det mer overskudd til at kroppen kan forbedre bindevev og cellefunksjon, som gir anti-aging effekt!

Hvorfor er det viktig å avgifte?

Detox eller avgiftning er et tema som blir stadig viktigere i vårt moderne samfunn Vi utsettes kontinuerlig for forskjellige giftstoffer i form av helseskadelige kjemikalier, tungmetaller, mikroorganismer og deres giftstoffer. Helseskadelige stoffer finnes i maten og drikke (f.eks fargestoffer og konserveringsmidler), alkohol, tobakk, medisiner, tannfyllinger, hårfarge, klær, luft og skjønnhets- og hudpleieprodukter.

De fleste giftstoffene er fettløselige og i kroppen lagres de i fettvev i hjernen, leveren og kroppsfettet. Hvis vi spiser mye animalsk mat og bruker nytelsesmidler som alkohol, tobakk og kaffe, får vi lett et syreoverskudd som lagres i muskler og annet vev, ofte i armer og ben. Slike syredepoter kan gi ømme og harde muskler og vonde ledd.

Vår avgiftningsprogram støtter de normale prosessene i kroppen for å fjerne avfall og giftstoffer. Vi har fokus på alle utskillingsprosessene og støtter spesielt de områdene som er mest belastet med giftstoffer,  som leveren, lymfesystemet og fordøyelsessystemet. Vi hjelper deg å inkludere mat som naturlig renser kroppen, og til å få en sunn og god livsstil. Til sammen vil dette være med på å rense og avgifte kroppen på en trygg og naturlig måte.