fbpx

Ofte stilte spørsmål

Hva innebærer behandling av Verju Green Laser?

Mens du ligger på en behagelig benk, sirkulerer 6 grønne lasermønster styrt av en datamaskin over huden din. Disse blir absorbert inn i fett og cellulittlag under huden.

De utvalgte områdene du har lyst å fokusere på begynner å krympe ettersom fett slippes ut og cellutlitter reduseres.

Les, sov, hør på musikk eller slapp av mens laserene jobber med deg.

Hver behandling avsluttes med en pulserende massasje av hvert område for å hjelpe til med absorbering og prosessering av oppløste lipider og fett.

Ingen smerte, ingen varme, ingen frysing, ingen ubehag, ingen nåler, ingen injeksjoner, ingen aggressiv massasje eller vacuuming og ingen snitt!

Forsett din daglige rutine umiddelbart etter en behandlingsøkt.

Hvor lenge varer en Verju behandling?

Total behandlingstid er ca. 30-40 minutter. Dette gjelder for- og bakside av kroppen i det utvalgte behandlingsområdet. Du kan velge å behandle en ekstra side i 15 til 20 minutter eller legge til flere behandlingsområder!

Vi anbefaler et behandlingsforløp på 6 behandlinger. Det anbefales også å ta behandlingen over en periode på 2 – 6 uker. (Det er best å ha minst 48 timer i mellom hver behandling, 3 per uke, og har minst 1 behandlinger hver uke.)

Hvor på kroppen kan Verjú hjelpe meg med å forbedre cellulitter og redusere fett?

Vår laser passer alle hudtyper og er trygg for hele kroppen. De mest vanlige områdene er hofte, mage, rumpe, legger og lår.  Den kan også benyttes til å fjerne mannlige bryster (gynekomasti). 

Må jeg gjøre noe før behandlingen?

Vi anbefaler at du øker vanninntaket før den første behandlingen og reduserer inntaket av koffein og spesielt alkohol tre dager før.

​Kom til behandling med ren, tørr hud.

Dersom du er solbrun eller bruker selvbruningsprodukter, er det ok.

Smykker/piercinger bør fjernes hvis de ligger i behandlingsområdet, for å unngå refleksjon fra laserlyset.

Hva er viktig å tenke på for å få best resultat mens du behandles?

Øk vanninntaket.
Reduser inntak av koffein, alkohol og brus.
Lett til moderat trening.
Spis sunt.
Lymfedrenering.
Ta kosttilskudd for lever og skjoldbrusk.
Noen kunder velger å bruke kompresjonsklær som de har på seg hver dag for å dekke de behandlede områdene.

* Husk at resultatene fra de kliniske testene var uten disse tiltakene. Vi håper resultatene vil være svært oppmuntrende for deg!

Hvordan er det mulig å oppnå så gode resultater uten bivirkninger eller smerte?

Verju produsert av Erchonica er Low Level Laser Therapy (LLLT), også kjent som Kjølig Laser, eller Grønn Laser. Erchonica har gjennom dyptgående forskning utviklet en teknologi som samarbeider med kroppens biologiske prosesser.

Hvordan fungerer Verju sammenlignet med andre løsninger for kroppsforming og kirurgi?

Ingen andre løsninger for kroppsforming ivaretar fettcellene på en slik måte at du vil kunne oppnå gode resultater på lengre sikt.

Du trenger ikke oppheting (*) eller frysing (*) for å oppnå en stram hud. Med Verju blir huden stram og fin når du går ned i vekt.

Du kan fortsette behandling med Verju når du ønsker, helt risikofritt.

​Om du skulle gå opp i vekt i tiden som kommer, vil vektøkningen være jevnt fordelt på alle naturlige steder.

Kan reparere misdannelser om du har gått opp i vekt etter fettsuging.

Når du ikke kan påbegynne behandling:

Disse anbefalingene er standard for alle laserbaserte teknologier og er standard retningslinjer foreslått av FDA:

Du er gravid eller ammer.

Du går på et fotosensitivt medikament

Har aktive kreftvev eller immunsystemkompromitterende forhold som HIV.

Har et åpent sår i behandlingsområdet

Andre medisinske forhold

Vennligst kontakt legen din før behandling hvis du:

Har en pacemaker eller kardiovaskulær sykdom
Tar anti-koagulanter (dvs. coumadin, plavis, warfarin)
Har hepatitt A, B eller C
Hvis du har en sjelden eller kompleks medisinsk lidelse.

​Forsiktighetsforhold:
Dette er spesifikke forhold eller medisiner som kan påvirke stoffskiftet, eller forhindre fettmobiliseringen eller metabolismeveien. De kan påvirke resultatene. I enkelte tilfeller kan det være nødvendig med flere behandlinger.
Hvis du går på steroid medisiner, eller har diabetes, metabolske forstyrrelser, lymfesvikt, gallestein eller nyrestein, tidligere abdominoplastikk, keisersnitt, fettsuging (prosedyrer som har skapt arrvev rundt behandlingsstedet). Vi tilbyr gratis pulserende massasje å mykne arrene.

 

Hvor mye koster det?

Våre priser avhenger av hvilke pakker med behandlinger du velger. Vi etterstreber alltid å kunne tilby konkurransedyktige priser. Se også vår nettside for kampanjer.

Vi tilbyr 6 mnd rentefri delbetaling og det koster fra kr 1714 mnd.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

 

Er det garantier for resultatene

Som med enhver estetisk behandling kan resultatene variere for hver enkelt person. Men vi tror på metodene våre, så vi tilbyr et garanti tilbud når du kjøper 15 behandlinger, vennligst spør oss om det på din gratis konsultasjon.

Hvorfor velge vår metode når du kan fryse bort eller smelte fettcellene i stedet?

Vår klinisk utprøvde, ikke-invasive kroppskontureringsmetode er opptatt av å bevare de endokrine funksjonene til fettcellene dine.

Hvorfor risikere behandling med eksperimentell teknologi, som blir markedsført som trygg, til tross for manglende FDA-godkjenning?

Verjü Green Laser er FDA godkjent og forskning viser at Verjü ikke skader fettcellene eller etterlater seg noen bivirkninger.

Utviklet av Erchonia, hjelper vår Verjü Grønn Laserteknologi deg med stoffskiftet ditt og tilbakestiller fettcellene til en sunnere tilstand. Behandlingen kan bidra til å minske appetitten, redusere kolesterol, triglyserider og LDL.

Akkurat som sollys stimulerer en prosess i plantene, vil en spesifikk frekvens av fokusert grønn laser signalisere til fettcellene dine og stimulere de til å frigjøre fett fra fettcellene slik at fettcellene krymper. Dette skjer på samme måte som om du skulle ha slanket deg på naturlig måte, bare mye, mye raskere!