fbpx

Vårt team

Som kunde hos oss blir du ivaretatt av de beste behandlerne i Norge. Vår filosofi, og vårt hovedmål, er at du skal føle deg trygg på at vi gjør det vi kan for at du skal få de aller beste resultatene for din kropp ut i fra ditt utgangspunkt. Vårt erfarne team blir regelmessig kurset og holder seg oppdatert på de nyeste behandlingsmetoder, teknikker og vitenskapelige funn.

Sammen med vår teknologi bruker vi vår spisskompetanse innen fedme og ernæring til å gi deg konkrete råd og kostveiledning som garanterer best mulig totalresultat. Etter noen uker med behandling vil både du og de i dine omgivelser se klare resultater. Vi hjelper deg på veien til en lettere og sunnere kropp. Med vår holistiske tilnærming og komplette behandlingstilbud gir vi deg effektive og varige resultater.

Oda Ravlo

Mobil: +47 905 60 007
Mail: [email protected]

Oda Ravlo er utdannet Agronom, har jobbet med eiendom, drift av StudioDay samt foreningen Rosacea Norge AS. 

Oda tilbyr lymfedrenasje, Verju fettforbrennings laser, vibrasjons trening tilpasset dine behov, Fit 3D scann samt gjennomgang av kroppsanalysen. Samtaler rundt kosthold, trening og stress mestring. 

Hun kan tilby tverrfaglig samarbeide med StudioDays PTer, Osteopater, Massasje terapeuter, yoga instruktør, samt arrangere timer for å få målt din hvile metabolisme og ideelle fettforbrennings puls.Hun har stor forståelse for at kroppen kan lagre stress, som kan vise seg både som smerter, både fysisk og psykisk, økt vekt, dårlig søvn, mage problemer, mm. 

Hun kan tilby et lite pusterom i hverdagen som bare er din tid, ved å se deg og gi deg lov til å kjenne etter og gi slipp. 

Oda har vært med å drive Europas største foreninger for Rosacea i 5 år, og gir konsultasjoner, samt tilbyr produkter også for denne tilstanden. Hun har flere tusen timers erfaring med rådgivning og oppfølging rundt Rosacea. Oda har også bred erfaring med smerter, og egen kropps utfordringer. 

Anne Mette Munch-Thore

Mobil: +47 915 40 477
Mail: [email protected]

Anne Mette har en bachelor i ernæringsfysiologi og en mastergrad i klinisk helsevitenskap fra NTNU med spesialisering innen overvekt og fedme. Anne Mette driver i tillegg Kostholdsklinikken og har bred faglig kompetanse innenfor ernæring og kosthold. 

Hos Best Shape tilbyr Anne Mette kostveiledning, lymfedrenasje, Verju fettforbrennings laser, vibrasjons trening tilpasset dine behov, Fit 3D scann samt gjennomgang av kroppsanalysen.  

Anne Mette har spesialisert seg innenfor vektreduksjon, livsstilssykdommer, kroniske lidelser, tarm- og fordøyelsesproblemer, og har høy kompetanse med lipodem. Hos henne vil du føle deg ivaretatt og forstått, med individuell tilrettelegging og skreddersydde løsninger basert på din kropp, dine forutsetninger og dine mål.

Hun har personlig erfaring med hvordan riktig kosthold har løst egne helsemessige utfordringer. Dette har gjort henne lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre med helse og ernæringsmessige problemer. Hun bruker sin kunnskap målrettet for å hjelpe andre å finne sin egen optimale helse.

Hun lager fantastiske kostholdplaner inkludert i vår vektreduksjonspakker og gir vekttap tips som gir deg resultatene du ønsker! I tillegg kan hun lage tilpasset kostholdsplan basert på din metabolisme ut i fra dine test resultater.

Vårt konsept

Best Shape ble startet i 2017 og tilbyr helsebevisste kvinner og menn en rekke topp moderne behandlinger innen vektreduksjon og punktslanking. Vi tilbyr et trygt alternativ innenfor kroppskonturering og har utviklet et hehetlig konsept for å kunne gi deg de beste forutsetningene for å nå ditt mål. Vi har gjort grundig research på ulike kroppskontureringsmetoder, og Verjü Green Laser fra Erchonia har vist seg å være det beste alternativet. Behandlingsmetoden er FDA godkjent for vektreduksjon og i motsetning til mange ikke-invasive kroppskontureringsmetoder finnes det ingen uønskede bivirkninger.

Vi har holder til Colosssum senter og samarbeider med et resultatorientert personlig treningstudio.

Vi tilbyr en rekke topp moderne behandlinger innen vektreduksjon og punktslanking.

Vi hjelper deg å forbedre din forbrenning på en sikker og effektiv måte for en sunnere, slankere og energifull kropp.

Vi tilpasser vår plan rundt timeplanen din. Vi er der for deg tidlig på morgenen, i lunsjtiden, og kan jobbe sent eller i helgene etter avtale.

Vi gir deg resultater!

– Dette er en fornøyde kunde etter bare 2 uker på vår vekttapsprogram.

– I tillegg mistet hun 5,9 kg

Bli en del av vårt program og vi garanterer deg tett oppfølging og veiledning

905 60 007

Sørkedalsveien 10A, 2. etg

Majorstua, 0369 Oslo 

Samlokalisert med StudioDay