fbpx

DETOX- KAMPANJE

  • Renser kroppen effektivt
  • Booster ditt immunforsvar
  • Gir mer energi
  • Bremser aldringsprosessen

Detox

Detox 

6 lymfedrenasje behandlinger

 Helekroppen (90 minutter)

kr 5400 

Spar -1800 / -25%

 Tilleggstjenester (kan legges til i pakkene)

6 IV terapi behandlinger 

kr 7500 

Spar -3000 / -29%

  

Føler du at kroppen din er full av gift og slagstoffer? Ønsker du å ha et sunt og lang liv med din kropp som din bestevenn?

Vi hjelper deg med å komme raskt tilbake i en sunn kropp fyllt av energi og velvære.

Vår avgiftningsprogram vil hjelpe kroppen din å avgifte på en bedre og mer effektiv måte. Samtidig bidrar det til å redusere infeksjoner og forebygge livssstilssykdommer.

Fokuser på lymfesystemet, leveren og fordøyelsessystemet, for å opprettholde en naturlig avgiftning av kroppen. Da vil du føle deg bedre enn noen gang!

Vi hjelper deg med et spesialtilpasset program som vil booste ditt immunforsvar! Som en ekstra bonus vil kroppen kvitte seg med ekstra vann, slik at armer og bein føles lettere.

Hvorfor er det viktig å avgifte?

Detox eller avgiftning er et tema som blir stadig viktigere i vårt moderne samfunn. Vi utsettes kontinuerlig for forskjellige giftstoffer i form av helseskadelige kjemikalier, tungmetaller, mikroorganismer og deres giftstoffer. Helseskadelige stoffer finnes i maten og drikke (f.eks. fargestoffer og konserveringsmidler), alkohol, tobakk, medisiner, tannfyllinger, hårfarge, klær, luft og skjønnhets- og hudpleieprodukter.

I kroppen vår pågår det ulike avgiftningsprosesser for å eliminere disse giftstoffene som «hoper» seg opp i kroppen, og det er viktig at organene som er involvert er sunne og i orden. De organene og organsystemene som er involvert i avgiftning, er leveren, galleblæren, tarmene, lymfesystemet, nyrene, lungene og huden Når vi får en usunn opphopning av giftstoffer i kroppen vår, går det utover kroppens tilstand og det kan forårsake ulike helseproblemer, overvekt og hormonelle ubalanser som østrogendominans eller lavt stoffskifte (hypotyreose).

De fleste giftstoffene er fettløselige og i kroppen lagres de i fettvev i hjernen, leveren og kroppsfettet. Hvis vi spiser mye animalsk mat og bruker nytelsesmidler som alkohol, tobakk og kaffe, får vi lett et syreoverskudd som lagres i muskler og annet vev, ofte i armer og ben. Slike syredepoter kan gi ømme og harde muskler og vonde ledd.

Vår avgiftningsprogram støtter de normale prosessene i kroppen for å fjerne avfall og giftstoffer. Vi har fokus på alle utskillingsprosessene og støtter spesielt de områdene som er mest belastet med giftstoffer – som leveren, lymfesystemet og fordøyelsessystemet.