fbpx

Vi hjelper deg å ta kontroll over vekten

Kommer du ikke mål med trening og diett? Ved hjelp av Verju grønn laser kan du bedre resultatene dramatisk. Prøv vårt 2-4 ukers program!

  • Banebrytende teknologi
  • Smertefri behandling
  • Krymper fettcellene
  • Effektiv fettfjerning 
  • Cellulittreduksjon
  • Punktslanking

Punktslanking på områder som du finner vanskelig. Bli kvitt uønsket fett trygt, effektivt og raskt.

Klarer du ikke å gå ned i vekt? Har du prøvd ulike dietter og treningsformer uten at vekten rikker på seg?

Tradisjonelle metoder for vekttap fungerer dessverre ikke for alle. Ikke bekymre deg – vi hjelper deg å fjerne fett som du ikke klarer å fjerne selv.

Ny teknologi åpner for vektreduksjon og kroppskonturering ved hjelp av avansert laserbehandling.

Verjü Green Laser er en kostbar, høykvalitetsmaskin som benytter det aller nyeste av lysteknologi som stimulerer fettcellene til å tømme seg for innholdet og øker kroppens normale fettforbrenning. Behandlingen utføres uten smertefulle inngrep, operasjoner eller rekonvalesenstid. I prosessen stimuleres og styrkes kollagenet i huden.

 Vi har perfeksjonert teknikken til den grønne laser ved å støtte de andre naturlige prosessene i kroppen din som hjelper deg å kvittet deg med det frigjorte fettet.

Hvorfor velge vår metode når du kan fryse bort eller smelte fettcellene i stedet? Vår klinisk utprøvde, ikke-invasive kroppskontureringsmetode er opptatt av å bevare de endokrine funksjonene til fettcellene dine.

Hvorfor risikere behandling med eksperimentell teknologi, som blir markedsført som trygg, til tross for manglende FDA-godkjenning?

Verjü Green Laser er FDA godkjent og forskning viser at Verjü ikke skader fettcellene eller etterlater seg noen bivirkninger. Utviklet av Erchonia, hjelper vår Verjü Grønn Laserteknologi deg med stoffskiftet ditt og tilbakestiller fettcellene til en sunnere tilstand. Behandlingen kan bidra til å minske appetitten, redusere kolesterol, triglyserider og LDL. Akkurat som sollys stimulerer en prosess i plantene, vil en spesifikk frekvens av fokusert grønn laser signalisere til fettcellene dine og stimulere de til å frigjøre fett fra fettcellene slik at fettcellene krymper. Dette skjer på samme måte som om du skulle ha slanket deg på naturlig måte, bare mye, mye raskere! 

Les mer om Verjü Green laserbehandling her.

Les mer om ‘The body contouring industry’ her.